uvařila 1. 10. 2016 07:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 10. 2016 07:31
uvařila 1. 10. 2016 07:31
povrch koláče zakápněte citronem a posypte směsí třtinového cukru se skočicí /či dalším kořením/
uvařila 1. 10. 2016 07:31
uvařila 1. 10. 2016 07:31
uvařila 4. 9. 2016 08:25
suroviny
uvařila 4. 9. 2016 08:25
uvařila 4. 9. 2016 08:25
uvařila 28. 8. 2016 15:11
polévku nechte cca 20 minut zvolna povařit
uvařila 28. 8. 2016 15:11
suroviny
uvařila 28. 8. 2016 15:11
vařeno máte do půlhodiny
uvařila 28. 8. 2016 15:11
polévka chutná nejlépe ještě za tepla posypaná čerstvě nastrouhaným paremzánem
uvařila 24. 6. 2016 07:20
základní suroviny s tím, že pokud nemáte čerstvý zázvor doma, tak ho lze nahradit sušeným
uvařila 24. 6. 2016 07:20
podávejte s čerstvě nasekaným koriandrem
uvařila 24. 6. 2016 07:20
uvařila 3. 6. 2016 08:10
k rebarboře jsem přidala trochu lesního ovoce pro barevnější efekt
uvařila 3. 6. 2016 08:10
takto vypadá koláč před vložením do trouby
uvařila 3. 6. 2016 08:10
nejlepší je koláč podávat ještě vlažný s kopečkem zmrzliny ;-)
uvařila 4. 5. 2016 08:18
opečené žampiony posypte cukrema zasktříkněte balsamico octem a nechte zkaramelizovat
uvařila 4. 5. 2016 08:18
uvařila 4. 5. 2016 08:18
uvařila 17. 4. 2016 10:14
uvařila 17. 4. 2016 10:14
hustou glazurou potřete vrchní stranu ryby a dejte pod alobalem do trouby s grilem
uvařila 17. 4. 2016 10:14
základní surovinou je mimo jiné černé pivo; použila jse anglický Porter, který je hodně karamelový. V Čechách se též vyrábí a prodává.
uvařila 17. 4. 2016 10:14