Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
malakucharinka uvařila 12. 4. 2015 08:59 Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily 0 0 Zobrazit detail Hotový nákyp :) Okomentovat
malakucharinka uvařila 2. 4. 2015 08:42 Domácí houstičky 0 0 Zobrazit detail Hotové houstičky :) Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
Křidýlka jako z KFC: Slavnou americkou specialitu amerického jihu snadno uděláte i doma. Máme recept!