Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
manek380 uvařil 6. 4. 2017 15:41 Smažený kapr se smetanovým medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
manek380 uvařil 22. 3. 2017 20:09 Anglická vepřová játra s bramborovými dukátky a tatarskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky