Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Monika Simkova uvařila 3. 12. 2023 17:54 Perníčky, které jsou hned měkké 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Monika Simkova uvařila 3. 10. 2023 11:15 Italská rajčatová polévka 0 0 Zobrazit detail Uvařené už po několikáté nám moc chutná rajčatová se sýrem a opečené krutonky. Okomentovat
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého