uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak na vepřové výpečky s houbami: Výborná obměna klasiky je nejlepší s bramborovým knedlíkem
Proč zkusit mangold? Tak trochu chutnější špenát se nerozvaří a nepodráždí žaludek