Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích
Hledání nejlepších hranolků v Brně: Překvapila nás chuť i cena, do 80 Kč dostanete hezkou porci s výbornou chutí
Domácí vepřovou šunku připravíte v šunkovaru i bez něj v běžném velkém hrnci, stačí jen jedna dostupná pomůcka
Pavla Polesna uvařila 12. 12. 2009 14:44 Kuřecí čertovská směs v bramboráku 0 0 Zobrazit detail čertovská směs v bramboráku Okomentovat
Pavla Polesna uvařila 11. 12. 2009 21:05 Broskvová tříšť 0 0 Zobrazit detail broskvová tříšť Okomentovat
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma