Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
PeKug uvařila 30. 5. 2022 16:18 Papriková kuřecí prsíčka plněná Camembertem a rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 29. 5. 2022 09:34 Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 27. 5. 2022 20:33 Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Těhotnej kuchař poradil, jak na nejlepší domácí hranolky z horkovzdušné fritézy: Dvě finty zaručí dokonalý výsledek
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr