Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
prof.lub uvařil 24. 2. 2020 19:22 Krůtí kostky na sádle s česnekem a pepřem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prof.lub uvařil 16. 8. 2019 18:04 Bramboráková pánev (tak tomu říkám já) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně zalévat okurky: Důležitá je teplota vody, čas i správný postup, aby rostliny perfektně prospívaly
Některé české věrnostní karty a aplikace platí i v Chorvatsku a dalších zemích. Akce a slevy supermarketů tak využijete i na dovolené