uvařila 26. 2. 2014 22:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2014 22:18
uvařila 26. 2. 2014 22:16
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 21:52
uvařila 26. 2. 2014 21:46
uvařila 23. 2. 2014 23:24
uvařila 23. 2. 2014 23:23
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 22:29
uvařila 23. 2. 2014 22:29
uvařila 12. 2. 2014 15:25
uvařila 7. 2. 2014 22:54
uvařila 7. 2. 2014 21:26
Zárez na spodnej strane budúceho croissantu
uvařila 7. 2. 2014 21:25
Vykrojenie trojuholníkov na croissanty
uvařila 7. 2. 2014 21:25
Ukažka
uvařila 7. 2. 2014 21:24
Zloženie z druhej strany
uvařila 7. 2. 2014 21:23
Zloženie v 1/3
uvařila 7. 2. 2014 21:23
Vyvaľkanie po dĺžke
uvařila 7. 2. 2014 21:22
Doobalované
uvařila 7. 2. 2014 21:22
Obalenie masla cestom
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta uděláte 6 druhů cukroví od čoko koleček po ořechové dortíčky. Necelé kilo vyjde na 150 Kč
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou