Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
wena86 uvařila 6. 11. 2011 12:07 Zapečené houbové rizoto s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
wena86 uvařila 6. 11. 2011 12:05 Zapečené houbové rizoto s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Rey Koranteng po návratu z dovolené: Gruzínská kuchyně nás nadchla, ale nejlíp stejně vaří moje žena, svěřil se moderátor
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky