uvařila 2. 4. 2013 21:11
na rozpáleném tuku zvolna smažíme po obou stranách do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2013 21:11
na rozpáleném tuku zvolna smažíme po obou stranách do zlatavé barvy
vejce, strouhanka, petrželka, cibulka, zelí pekingské, sůl, mléko, olej,
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Nejlepší knedlík rakouských hor: Pochutnejte si i doma na sladké specialitě Germknödel
1 + 1 zdarma je laciný trik obchodníků. Jak správně nakupovat, abyste nemuseli vyhazovat jídlo?
Cukety na sladko: Upečte si cuketové řezy s mákem, biskupský chlebíček nebo mini dortíčky s krémem