uvařila 18. 3. 2012 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2012 12:28
vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh, tyčinka ledové kaštany, kakao, smetana, cukr moučkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, želatina, kompot broskvový
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?