uvařil 7. 12. 2017 13:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 12. 2017 13:42
brambory, mrkev, cibule, okurka čerstvá, lák okurkový, tatarská omáčka, majonéza, sůl, pepř mletý, hořčice
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny