uvařila 8. 12. 2020 10:52
Vánoční medová roláda SPLK
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2020 10:52
Vánoční medová roláda SPLK
mouka hladká, fruktóza, žloutek, med, olej řepkový, koření do perníku, sůl, soda jedlá, semínka lněná, voda, marmeláda, ořechy, mandle, ovoce sušené
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!