uvařila 8. 12. 2020 10:52
Vánoční roláda po upečení SPLK, nepropíchala jsem před upečením povrch vidličkou-popraskala
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2020 10:52
Vánoční roláda po upečení SPLK, nepropíchala jsem před upečením povrch vidličkou-popraskala
mouka hladká, fruktóza, žloutek, med, olej řepkový, koření do perníku, sůl, soda jedlá, semínka lněná, voda, marmeláda, ořechy, mandle, ovoce sušené
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky