uvařila 23. 12. 2013 18:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 12. 2013 18:05
mouka bezlepková, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, xanthan, skořice mletá, voda, olej, mandle sekané, oranžát, citronáta, ovoce kandované, zázvor kandovaný, kůra citronová, pomeranče, třešne kandované
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské