uvařila 17. 4. 2017 16:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2017 16:53
cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, kůra citronová, šťáva citronová, mouka polohrubá, mouka celozrnná, tuk hera, jogurt, prášek do pečiva, vejce, šťáva citronová, cukr moučkový, mandle, mouka hrubá
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny