Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
RubyRom uvařila 13. 4. 2025 13:14 Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky) RubyRom 70 min
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli