uvařila 12. 4. 2009 09:02
Perníčky zdobila Haidi - 10 let
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 4. 2009 09:02
Perníčky zdobila Haidi - 10 let
mouka hladká, tuk hera, vejce, cukr moučkový, med, soda jedlá, koření do perníku
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Došla vám paprika uprostřed vaření? Vsaďte na zaručené rady, jak to zachránit
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi