uvařila 25. 6. 2011 20:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2011 20:22
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, pudink vanilkový, mléko, tuk hera, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, marmeláda, želatina, trubičky, meduňka, zdobení čokoládové, jahody, rybíz, ostružiny, maliny, višně, mandarinky
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost