uvařila 16. 8. 2019 08:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 8. 2019 08:44
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, pudink vanilkový, mléko, tuk hera, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, marmeláda, želatina, trubičky, meduňka, zdobení čokoládové, jahody, rybíz, ostružiny, maliny, višně, mandarinky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit