uvařila 4. 5. 2011 17:12
ve výpeku z jater orestujeme všechny zbývající suroviny,přidáme sojovou omáčku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2011 17:12
ve výpeku z jater orestujeme všechny zbývající suroviny,přidáme sojovou omáčku
játra vepřová, solamyl, cibule, rajče cherry, bazalka čerstvá, semínka slunečnicová, omáčka sojová, pepř mletý, tuk na smažení
Zdravé svačiny do dětské skupiny: Přibalte dětem špenátovou palačinku, zeleninový muffin nebo dýňový koláč
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít
Sladký a voňavý trdelník z ohniště. Dokonalý způsob, jak dětem zpestřit první víkend školního roku