uvařila 15. 12. 2014 20:07
Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2014 20:07
Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli