uvařila 15. 12. 2014 20:09
Na oleji orestujeme nakrájený bok,cibuli a česnek,přidáme závitky,osmažíme podlijeme a pod pokličkou dusíme.Ke konci přidáme omáčku,česnek,máslo a provaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2014 20:09
Na oleji orestujeme nakrájený bok,cibuli a česnek,přidáme závitky,osmažíme podlijeme a pod pokličkou dusíme.Ke konci přidáme omáčku,česnek,máslo a provaříme
játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl
Podzimní Dny Marianne se blíží: S mobilní aplikací budou nákupy zábava
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná