uvařila 12. 2. 2012 13:09
orestujeme na másle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2012 13:09
orestujeme na másle
játra vepřová, máslo, sůl mořská, pepř, marmeláda rybízová, džus jablečný, hořčice francouzská, brambory, okurky sterilované, ředkvičky, ocet, olej olivový, sůl, pepř
Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti
Jak vybrat kvalitní odšťavňovač a kolik vás to bude stát? Důležitý je výkon i velikost plnicího otvoru
Jak se zrodil buřtguláš? Ve Vídni letěl ten klasický, tak Češi vymysleli jeho levnější variantu