uvařila 12. 2. 2012 13:11
Hotovo: Osolíme, opepříme, přiklopíme, dáme do již vypnuté trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2012 13:11
Hotovo: Osolíme, opepříme, přiklopíme, dáme do již vypnuté trouby
játra vepřová, máslo, sůl mořská, pepř, marmeláda rybízová, džus jablečný, hořčice francouzská, brambory, okurky sterilované, ředkvičky, ocet, olej olivový, sůl, pepř
Rady a tipy, jak na domácí kompost: Kam ho umístit a co do něj (ne)patří?
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu