uvařila 12. 2. 2012 13:12
vaříme do polovičního množství, nakonec přidáme kousíček másla, dochutíme hořčicí, solí, pepřem..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2012 13:12
vaříme do polovičního množství, nakonec přidáme kousíček másla, dochutíme hořčicí, solí, pepřem..
játra vepřová, máslo, sůl mořská, pepř, marmeláda rybízová, džus jablečný, hořčice francouzská, brambory, okurky sterilované, ředkvičky, ocet, olej olivový, sůl, pepř
Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti
Jak vybrat kvalitní odšťavňovač a kolik vás to bude stát? Důležitý je výkon i velikost plnicího otvoru
Jak se zrodil buřtguláš? Ve Vídni letěl ten klasický, tak Češi vymysleli jeho levnější variantu