uvařila 2. 8. 2013 23:40
Kotletu prudce ze všech stran orestujeme a výpek v pánvi vypláchneme marinádou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 23:40
Kotletu prudce ze všech stran orestujeme a výpek v pánvi vypláchneme marinádou
kotleta vepřová bez kosti, pepř mletý, sůl, kotleta vepřová bez kosti, slanina debrecínská, cibule červená, vejce, kerblík, sůl, pepř mletý, šťáva pomerančová, šťáva pomerančová, šťáva pomerančová, pomeranče, citron, rozmarýn, máslo, olej
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý