uvařila 2. 8. 2013 23:41
Kotletu dáme do zapékací mísy,osolíme,přidáme marinádu a pečeme doměkka.Hotovou šťávu můžeme přecedit,ale není nutné.Podáváme například s kuskusem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 23:41
Kotletu dáme do zapékací mísy,osolíme,přidáme marinádu a pečeme doměkka.Hotovou šťávu můžeme přecedit,ale není nutné.Podáváme například s kuskusem
kotleta vepřová bez kosti, pepř mletý, sůl, kotleta vepřová bez kosti, slanina debrecínská, cibule červená, vejce, kerblík, sůl, pepř mletý, šťáva pomerančová, šťáva pomerančová, šťáva pomerančová, pomeranče, citron, rozmarýn, máslo, olej
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr