uvařila 31. 10. 2013 20:49
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2013 20:49
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
kotleta vepřová, houba hřib, vývar zeleninový, máslo, olej, olej, cibule, kmín drcený, sůl, bylinky zelené
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou