uvařila 11. 7. 2014 21:25
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 7. 2014 21:25
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě
kotleta, česnek, vejce, olej, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová sladká, solamyl, petržel, libeček, cibule, solamyl, olej, sůl, cibule, petržel, libeček, jogurt bílý, omáčka čertovská, sůl
10 rad, jak vařit opravdu levně: Plánujte, využívejte zbytky a vařte taky bez masa!
Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc?
Pro zdravá střeva miminek: Pět snadných receptů na domácí přesnídávky, které dítě nezastaví