uvařila 1. 8. 2013 20:50
Maso otřeme vlhkým hadříkem,zlehka naklepeme a na okrajích nařízneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2013 20:50
Maso otřeme vlhkým hadříkem,zlehka naklepeme a na okrajích nařízneme
krkovice vepřová, olej, hořčice plnotučná, bylinky, kurkuma, česnek sušený, chilli, olej, sůl
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud