uvařil 30. 12. 2011 13:15
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 12. 2011 13:15
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
kýta vepřová, klobásky salsiccia, cibule, šalvěj čerstvá, slanina libová, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, olej, mouka, máslo
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí