uvařila 14. 4. 2012 20:19
Vepřová roláda dušená v hlívové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2012 20:19
Vepřová roláda dušená v hlívové omáčce
pečeně vepřová, maso hovězí mleté, hlíva ústřičná, cibule, česnek, pórek, kapie sterilovaná, salám měkký, pažitka, koření grilovací, mouka hladká, pepř, sůl
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně