uvařila 4. 12. 2014 19:18
Suroviny na naplnění pokrátíme o něco míň,než je délka tunýlku a po naplnění zajistíme párátkem.Podusíme a vychladlé nakrájíme na tenké plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2014 19:18
Suroviny na naplnění pokrátíme o něco míň,než je délka tunýlku a po naplnění zajistíme párátkem.Podusíme a vychladlé nakrájíme na tenké plátky
slezina vepřová, sýr eidam, špek, paprika čerstvá červená, cibulka lahůdková, pepř mletý, sůl, olej,
Doba koktejlová: První drinky byly z lihovin a zázvoru, rozmach nastal v době americké prohibice, kdy vznikl i slavný Martini koktejl
Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace
Nejlepší světové kuchyně aneb cestujeme za jídlem