uvařila 7. 10. 2008 20:42
Vepřové kousky na koření a víně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2008 20:42
Vepřové kousky na koření a víně
kotleta vepřová, cibule, žampióny, smetana na vaření, víno bílé, zázvor, libeček, anýz, omáčka sojová, sůl, pepř, olej olivový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Kečup, sugo nebo passata… Vyznáte se v nejznámějších rajčatových omáčkách?