uvařila 21. 6. 2011 19:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 6. 2011 19:06
maso vepřové, jogurt lesní směs, víno bílé suché, meduňka, máta, badyán, skořice, koriandr, omáčka chilli, sůl, voda, víno, bylinky, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení