uvařila 15. 5. 2013 19:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2013 19:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem
ocas vepřový, víno červené, zázvor čerstvý, česnek, omáčka chilli sladká, marmeláda rybízová, hořčice kremžská, rozmarýn, olej, máslo, víno červené, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí