uvařila 6. 1. 2016 13:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2016 13:03
plec vepřová, olej, víno červené suché, krém balsamico, marmeláda, skořice, květ muškátový, chilli, pepř citronový, sůl, borůvky, slanina anglická, cibule červená, tuk, smetana na vaření, mouka hladká
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Které potraviny můžete pěstovat zas a znova z odřezků? Jarní cibulka překvapí rychlostí růstu, bylinky výtěžností
Máte rádi tučná jídla? Může to být v genech, zjistili vědci