uvařila 14. 4. 2012 23:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2012 23:33
játra vepřová, tatarská omáčka, hořčice, sýr nastrouhaný, rajče sušené v oleji, bazalka čerstvá, paprika sušená sladká, víno červené, cibulka jarní, zázvor čerstvý, omáčka sojová, sůl, pepř, olej
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku