uvařila 1. 1. 2015 20:42
Grilujeme 8 - 10 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 1. 2015 20:42
Grilujeme 8 - 10 minut
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 07:55
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání