uvařila 5. 10. 2013 17:35
Vepřový plátek"Adžika"v kefírové marinádě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2013 17:35
Vepřový plátek"Adžika"v kefírové marinádě
plec vepřová, koření adžika, kefír, mouka hladká, olej, sůl, cibulové kroužky
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 22. 9. 2024 22:48
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní
Vaříme s nejmenšími: Zkuste skvělého mořského vlka jako v MasterChef Junior!
Kulinární putování po Vídní: Kde si dát Sachr, kam zajít na buchty a kde vám dají řízek přes celý talíř?