uvařila 5. 10. 2013 17:35
Plátky masa naklepeme,na okrajích nařízneme,vetřeme koření,přidáme kefír a necháme přes noc marinovat.Obalené v mouce osmažíme,zakápneme omáčkou a dosmažíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2013 17:35
Plátky masa naklepeme,na okrajích nařízneme,vetřeme koření,přidáme kefír a necháme přes noc marinovat.Obalené v mouce osmažíme,zakápneme omáčkou a dosmažíme
plec vepřová, koření adžika, kefír, mouka hladká, olej, sůl, cibulové kroužky
Nejlepší švestkové knedlíky: K dokonalosti jim pomůže bramborové těsto a mák
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Královské Vánoce: Karel III. s rodinou si k večeři dají mořské plody, ale pochutnají si i na bramborové kaši ze zbytků