uvařila 24. 1. 2012 18:18
jazyky uvaříme,ochladíme a sloupneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2012 18:18
jazyky uvaříme,ochladíme a sloupneme
jazyk vepřový, česnek, cibule, koření nové koření, pepř, sůl, omáčka sojová, olej, špek valašský, pórek, rajče loupané, rajče cherry, libeček
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky