Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Ivana64 uvařila 28. 6. 2024 12:47 Lilek v jogurtu 0 0 Lilek v jogurtu na opečených plátcích veky. Okomentovat
30 foto Pražské koule, recept na slavný retro zákusek s krémem uvnitř a čokoládou zvenku z pořadu Peče celá země
5 foto Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec