uvařila 22. 2. 2014 17:00
s kousky čekolády
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2014 17:00
s kousky čekolády
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mléko, kakao, káva rozpustná, mléko, pudink vanilkový, cukr, tvaroh, rum, máslo, smetana zakysaná, čokoláda na vaření
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima