uvařila 7. 9. 2016 16:16
Jahody a broskve donut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2016 16:16
Jahody a broskve donut
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, ořechy, borůvky, máslo, cukr krupice, cukr citronový, citron, mouka polohrubá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky