uvařila 13. 12. 2024 03:14
Zde prosím pěkně měla být zelňačka. Nakonec z toho byl "bořč ala ja" s mletým a žampiony. Považte, nevypadá to tak špatně. A chutnalo to výtečně!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 12. 2024 03:14
Zde prosím pěkně měla být zelňačka. Nakonec z toho byl "bořč ala ja" s mletým a žampiony. Považte, nevypadá to tak špatně. A chutnalo to výtečně!
Pivo je lék a Češi ho mají nejlepší na světě. Jak se "tekuté zlato" vlastně vaří?
Gulášovka jako od maminky! 3 recepty na hutné zimní polévky, které zahřejí
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let