uvařila 2. 10. 2011 09:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2011 09:34
korpus, piškoty, krém, marmeláda, rum, hmota potahovací, glazůra královská, potravinářské barvivo jedlé
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 30. 9. 2024 18:04
Přidáno 30. 9. 2024 12:00
Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla