uvařila 26. 2. 2015 14:25
Na másle osmažíme do zlaté barvy žampiony,přidáme smetanu,okořeníme a zredukujeme.Okyselíme,dáme bylinky,nakrájeného šmakouna a prohřejeme.Podáváme s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2015 14:25
Na másle osmažíme do zlaté barvy žampiony,přidáme smetanu,okořeníme a zredukujeme.Okyselíme,dáme bylinky,nakrájeného šmakouna a prohřejeme.Podáváme s pečivem
žampióny, šmakoun, máslo, smetana na vaření, šťáva citronová, petrželka zelená, sůl, pepř
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Čím nahradit mléčné výrobky? Zkuste kokosové mléko nebo mandlový jogurt
Zeleninová nakládačka: připravte si pikantní mrkev, česneková cherry rajčátka nebo křupavé fazolky